Biomass Production_AL

Analiza SWOT e një kompanie të prodhimit të biomasës në Prefekturën e Korçës dhe Rajonin e Maqedonisë Perëndimore

Përpunimi i biomasës është një nga sfidat më interesante të ditëve tona dhe do vazhdojë të jetë e tillë edhe në vitet në vazhdim. Biomasa është 15% e energjisë bazë që përdoret aktualisht në botë si dhe një nga burimet më të rëndësishme të aksesueshme nga njeriu. Biomasa është një mënyrë për të kthyer vëmendjen tek mjedisi dhe energjia.

Studimi i mëposhtëm është realizuar për projektin ndërkufitar G.A.B.E dhe prezanton një Analizë të detajuar SWOT të një kompanie, e cila operon në rrjetin e prodhimit të biomasës.

Në Prefekturën e Korçës dhe Rajonin e Maqedonisë Perëndimore, ekzistojnë shumë pak kompani të cilat operojnë në sektorin e prodhimit të biomasës. Një nga kompanitë aktive në prodhimin e biomasës, ARDIT sh.p.k, është përzgjedhur si një kompani eksporti, pasi ajo ofron mundësi më të mira për bashkëpunim me prodhues të tjerë të biomasës në Maqedoninë Perëndimore.

Shkarko Dokumentin

swot perpunimi i biomases

Harta e Bizneseve

Your browser does not support iframes.

CLOSE